top of page

Schoonheidsinstituut in Evergem

Bekijk hier de nieuwigheden voor huidverjonging & verbetering!

MICRODERMABRASIE

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een topbehandeling voor het bekomen van een egale huid en een frisse teint. Het is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen, pigmentvlekken te doen vervagen, poriën te verfijnen en kleine rimpeltjes aan te pakken. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Na de behandeling neemt de huid zeer gemakkelijk actieve stoffen op. Enkel in combinatie met gelaatsverzorging.

Coolifting

COOLIFTING

De Coolifting pistool schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels. Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden. De huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 6 weken. 

Carbon Laser Peel

CARBON LASER PEEL

De Carbon Laser Peel, ook gekend als de Hollywood Peel, is één van de meest efficiënte behandelingen voor een jonge, frisse en egale huid. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar na slechts één behandeling. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastinevezels aan te maken. Het effect is een zichtbaar strakkere, jongere huid zonder fijne lijntjes. Carbon Laser Peel is ook zeer efficiënt voor het bestrijden van acné, acné-littekens, grove poriën, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Bovendien is de Carbon Laser Peel veilig en pijnloos.

Microneedling

MICRONEEDLING

Mirconeedling is een zeer efficiënte behandeling voor acné-littekens, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën en huidversteviging. De werking is wetenschappelijk bewezen en de resultaten zijn spectaculair. Bij deze techniek wordt gewerkt met een dermapen. Deze pen bestaat uit zeer fijne naaldjes, die minuscule wondjes maken in de opperhuid. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht. De huid heeft de neiging om beschadigde weefsels te vervangen door nieuwe weefsels. Daardoor zal de collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid doen toenemen.

Een schoonheidsinstituut in Evergem met kennis en passie waar je geniet van de beste beauty treatments? Maak meteen een afspraak bij Bronzor!

Openingsuren van het schoonheidsinstituut in Evergem

Maandag

gesloten

Dinsdag

10:00 - 17:30

Woensdag

10:00 - 12:00

Donderdag

10:00 - 17:30

Vrijdag

10:00 - 17:30

Zaterdag

10:00 - 12:00

Zondag

gesloten

bottom of page